Nieuws

jun 17, 2014

Nieuwe Fassi dealer - regio Rijnmond


Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Marco

HSDO gaat samenwerking met Fassi aan

Fassi importeur De Jong IJmuiden heeft HSDO toegelaten tot haar dealernetwerk. De Jong IJmuiden verruimd het werkgebied met deze samenwerking, met name in de regio Rijnmond, flink.

 

De importeur van o.a. Fassi autolaadkranen, MEC opvouwbare grijper- en schrootkranen, haakarminstallaties en Iron Fist marine kranen zal HSDO als opkomend bedrijf in de markt gaan gebruiken om de verkoop en de service in de regio Rijnmond te vergroten. HSDO zal in deze regio de verkoop en de service verlening naar zich toe trekken.

 

Hoewel HSDO nog een jonge speler in de markt is heeft het bedrijf een prima startperiode doorgemaakt.
De unieke "on site" en "Full Maintanence" Service slaan aan bij een groot aantal transportbedrijven en lijkt een aanvulling op het huidige service aanbod.
Hoewel het bedrijf nog maar een korte tijd op de markt opereert is er toch meer dan 10 jaar aan ervaring in het keuren en service verlenen aanwezig binnen het bedrijf.
HSDO eigenaar Dingeman Ooms is zeer te spreken over de vlotte samenwerking en de "no nonsense" mentaliteit van De Jong IJmuiden en gaat uit van een lange en succesvolle samenwerking.

 

 

 


Previous page: Specials
Volgende pagina: Productvernieuwingen