Nieuws

mei 30, 2011

Nieuwe naam voor alle ranges Fassi kranen


Nieuwe naam voor alle ranges Fassi kranen
Categorie: Producten
Ingezonden door: Marco

NIEUWE NAAM VOOR ALLE RANGES FASSI KRANEN

 

TECHNOLOGIE EN MARKETING ARM IN ARM IN DE DRIE NIEUWE FASSI PROJECTEN:
NIEUWE NAMEN VOOR DE MODELLEN, RANGE REORGANISATIE EN TECHNO-CHIPS.

Met Fassi wordt technologie duidelijk en gemakkelijk te interpreteren, dankzij drie nieuw, aangekondigde, marketingprojecten, op voorhand aangekondigd tijdens SAIE 2010: Hernoemen van de modellen, reorganisatie van de range en introductie van Techno-chips. “Op een moment, wanneer het kopen van een werkmachine, steeds meer een vorm van beleggingsbeslissingen wordt, is het belangrijk dat de technologische activa van Fassi zo transparant mogelijk zijn, duidelijk en precies, voor degenen die kiezen voor onze kranen en ze hebben om ze te gebruiken”, zegt de Groeps-CEO Giovanni Fassi.

Modelnaamswijziging
Het symbool “spreekt van” en identificeert de kraan op deze manier. De gebruiker kan meteen het type kraan begrijpen, welke hij voor zich heeft, dankzij een reeks codes, die deel uitmaken van de kraan. 
Bijvoorbeeld: de F455RA.2.24 e-dynamic is een Fassi kraan in de e-dynamic range, met een hijscapaciteit van 455 kNm (45,5 tm), model RA met draaikrans voor continu zwenken, dubbele kniehevelsystemen, 2 verbonden armen en 4 uitschuifbare mastdelen.
In het bijzonder, de kraan in ons voorbeeld, is de F455RA.2.24 e-dynamic:
F      =  Fassi
455  =  Hijsmoment (kNm/tm)
RA   =  Continu zwenkend uitvoering met draaikrans
2      =  Dubbele kniehevelsystemen
2      =  Twee verbonden armen
4      =   Aantal uitschuifbare mastdelen
e-dynamic =  range

 

Range reorganisatie
active, e-active, dynamic, e-dynamic, he-dynamic:  Fassi verschijnt op de markt met een reorganisatie van de volledige lijn van kraanmodellen in vijf hoofdranges, die een groep kraanmodellen weergeven gebaseerd op hun configuratie.  Op deze manier biedt Fassi configuraties, die zijn geoptimaliseerd om de beste “waarde voor geld” ratio weer te geven, op basis van vooraf gedefinieerde en gemonteerde apparatuur.

 

Techno-chips
In 45 jaar ervaring en innovatie, heeft Fassi een aantal technologieën ontwikkelt, getest en toegepast op de kraan op de mechanische, hydraulische en elektronische gebieden. Een uiterst waardevolle erfenis, die de identiteit van Fassi vertegenwoordigt. Ter bevordering van dit erfgoed en het duidelijk te communiceren, introduceert Fassi de “Techno-chips”: een, op iconen, gebaseerd systeem dat de gebruikte technologieën vertegenwoordigt.
Deze technologieën zijn verdeeld in 3 categorieën:
• Controle (15 techno-chips)
• Prestatie (7 techno-chips)
• Duurzaamheid (4 techno-chips).


Previous page: Specials
Volgende pagina: Productvernieuwingen