Nieuws

nov 1, 2011

Autobedrijven ESA kiest voor Fassi


Autobedrijven ESA heeft er onlangs voor gekozen om dealer te worden van Fassi autolaadkranen voor de provincie Groningen.
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Marco

Autobedrijven ESA heeft er onlangs voor gekozen om dealer te worden van Fassi autolaadkranen voor de provincie Groningen. Importeur De Jong IJmuiden heeft dit, uit hoofde van Jan de Jong, bekend gemaakt en ziet de toekomst met deze belangrijke partij, in de betreffende regio, rooskleurig tegemoet. Voor Fassi , al jaren behorende tot de wereldwijde top 3 van autolaadkraan leveranciers, biedt dit fassinerende mogelijkheden voor de nabije toekomst. Voor De Jong IJmuiden betekent deze keuze van Autobedrijven ESA een uitbreiding op de reeds bestaande dealerorganisatie, waarmee de landelijke dekkingsgraad dusdanig vergroot wordt, dat het servicenetwerk zo goed als sluitend is voor heel Nederland.

Autobedrijven ESA is van oudsher een familiebedrijf wat ondertussen al meer dan 80 jaar bestaat. Autobedrijven ESA staat al meer dan 80 jaar voor ervaring, service en aandacht. ESA is geautoriseerd dealer van DAF, FIAT en Mitsubishi bedrijfswagens. Autobedrijven ESA is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met 10 vestigingen, in Nederland, Polen en Denemarken. De Nederlandse vestigingen kunt u vinden in Groningen, Marum, Drachten, Delfzijl, Winschoten en Veendam.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de websites van beide bedrijven:

www.esatrucks.eu  en www.fassi.nl

Previous page: Specials
Volgende pagina: Productvernieuwingen